Tervetuloa blogiimme, joka pureutuu lemmikkieläimiin sekä niiden kanssa harrastamiseen. Tämä blogi tarjoaa valtavan tietopaketin siitä, mitä lemmikin kanssa voi harrastaa ja kuinka monin eri tavoin lemmikki voi tuoda elämään iloa olipa kyseessä sitten lapsi, aikuinen tai vanhus.

Blogimme teemat

Kuten edellä jo todettiinkin, olemme erikoistuneet lemmikkieläimiin sekä niiden kanssa harrastamiseen. Löydät blogista vinkkejä esimerkiksi agility-harrastukseen, joka ei suinkaan sovellu ainoastaan koirille, vaan joka on hauska harrastus myös kissojen ja kanien omistajille. Kerromme aihetta käsittelevässä postauksessamme millaisia ominaisuuksia agility-harrastus vaatii ja miksi tämä vauhdikas harrastus on niin kovin antoisa.

Blogissamme kerrotaan myös siitä, kuinka erityisesti lapset ja vanhukset hyötyvät lemmikkien seurasta. Yhteiskuntaamme kutsutaan ainakin vielä toistaiseksi hyvinvointiyhteiskunnaksi sen moninaisista epäkohdista huolimatta, mutta silti esimerkiksi yksinäisyys on valitettavan yleistä. Lemmikit voivat tunnetusti lievittää tätä yksinäisyyttä. Esimerkiksi maine coon -kissoja on käytetty menestyksekkäästi jopa terapiakissoina esimerkiksi autististen lasten parissa.

Blogimme tarjoaa lemmikinomistajalle myös kivoja vinkkejä sadepäivien varalle. Esittelemme esimerkiksi lemmikkiaiheisia kolikkopelejä, joita voi kokeilla silloin kun ulkona sataa kissoja ja koiria taivaalta. Myös kissoille on suunnattu ihan oma pelinsä, johon kannattaa tutustua, jos myös kissan haluaa saada aktivoitua iPadin avulla. Blogimme tarjoaa muitakin kivoja vinkkejä lemmikkien aktivointiin ja painottaa esimerkiksi kissan turvallisen ja valvotun ulkoilun merkitystä. Kissan elämää pitää arvostaa siinä määrin, ettei päästä kissaa vaeltelemaan yksin ulos. Lemmikkikissa ei kuulu Suomen luontoon eikä pärjää siellä yksin pitkiä aikoja. Ulkona sitä odottavat monet vaarat, minkä vuoksi vastuullinen kissanomistaja tarjoaakin kissalleen turvallisen ulkoilumahdollisuuden joko tukevassa catiossa tai valjaissa.

Kenelle blogimme on suunnattu?

Blogimme on suunnattu kaikille eläinrakkaille lukijoille. Sen tavoitteena on tarjota vinkkejä lemmikin kanssa harrastamiseen, jotta sekä lemmikin että sen omistajan elämä olisi entistäkin antoisampaa.